Resultaat 25–32 van de 341 resultaten wordt getoond

Beaujolais Rouge Château de L’Eclair

9,75 incl. btw

Paarsrood van kleur. Heeft een droge aanzet met lichte tannines, daarna bramen en rood fruit en een lichte mineraliteit. In de neus rood fruit, iets aards en invloeden van mineralen.

Deze wijn is een echte terroir wijn waarbij de granieten ondergrond een belangrijke rol speelt.

Beslist geen standaard Beaujolais!

  • Deze Beaujolais past goed bij gevogelte, kalkoen, lichte vleesgerechten, pasta, wit vlees en lekker als aperitief.
  • Serveertemperatuur 14-16 graden Celsius.

Beerenauslese ST Cuvee #15 (37,5 cl)

9,95 incl. btw

De druiven voor deze wijn worden één voor één handmatig van de tros geplukt en streng geselecteerd. Zeldzame en exquise wijnen met uitgesproken honingachtige aroma’s van botrytis (edelrot).

Deze Beerenauslese heeft een fijn boeket, een perfecte stijlvolle zoete ervaring. In de neus komen geuren van perzik en mango naar voren met een vleugje honing. In de mond is deze Beerenauslese zeer elegant en complex, maar zeer licht.

Weinhaus Gebr. Steffen werd in 1794 opgericht door de ‘Steffen Schmitt’ familie in Trittenheim, een dorpje in de Moezel valley, één van de beroemdste wijnbouwgebieden in Europa. Na 1945 is er hard gewerkt door de broers Johann en Peter Steffen om het bedrijf uit te breiden. Hun visie op het gebied van constante kwaliteitsverbetering was een belangrijke factor hierin. Met meer dan 200 jaar ervaring is dit familiebedrijf heden ten dage wereldwijd een gevestigde naam op het gebied van wijn en botteling.

Vandaag de dag wordt dit bedrijf zeer succesvol geleid door Hans Steffen en zijn zoon Roman Steffen. Hun vooruitziende blik en expertise stelde hen in staat een succesvol bedrijf te creëren met een zeer hoge standaard voor kwaliteit en hygiëne.

  • Serveertemperatuur 8-10 graden Celsius.
  • Deze dessertwijn is opwekkend en veelzijdig. Daardoor ook lekker als zoet aperitief. Verder een echte dessertwijn, bijvoorbeeld bij ijs, kleine gebakjes (petit four), cake, citroencake, appeltaart, vlaai, bonbons, chocolade, aardbeien met slagroom. Maar ook bij vers fruit, zoals peren, banaan, perzik.

Bepin De Eto Flavé Prosecco Superiore Rosato Spumante Millesimato DOCG Valdobbiadene

12,95 incl. btw

Deze Bepin de Eto is echt een mousserende top wijn. De druiven groeien in het hart van de Conegliano heuvels, in het noordelijke deel van de provincie Treviso. Bepin de Eto Flave Rosato Spumante is gemaakt van 100% Prosecco druiven

Proefnotitie

Het bouquet van deze wijn is genereus en toch verfijnd met rijk fruit. In de neus witte perzik en abrikozen, gevolgd door meloen, lychee en grapefruit. Florale tonen in overvloed, zoals van rozenblaadjes en cyclaam.  Op het palet een verfijnde en subtiele smaak, crispy en goed in balans, met een smakelijke afdronk.

In Veneto, ten midden van de Colli di Conegliano hillslopes, is het Ceschin familiebedrijf gevestigd. Hongerig naar nieuwe uitdagingen en ontdekkingen, nam Nicoletto het familiebedrijf over. Hij bouwde een solide basis voor het bedrijf door zijn liefde. Dit bedrijf heeft hij doorgegeven aan zijn zoon Mosè en hij gaf het door aan zijn zoon Giuseppe. Hij kreeg veel waardering van stadsgenoten. Hij gaf het wijnhuis de naam: Bepin de Eto, Giuseppe van Nicoletto.

  • Ideaal als aperitief of bij fruit desserts.
  • Serveertemperatuur 5-7 graden Celsius.
  • Een top DOCG Prosecco in een opvallend mooie fles zowel van inhoud als het uiterlijk!

 

 

Bepin De Eto Prosecco MAGNUM 1,5ltr Superiore Spumante Millesimato DOCG Valdobbiadene

29,75 incl. btw

Deze Bepin de Eto is echt een top prossecco. De druiven groeien in het hart van de Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG, op de hellingen van de eerste heuvels die uiteindelijk de Dolomieten vormen, in het noordelijke deel van de provincie Treviso. Eerste gisting op 20 °C gevolgd door een tweede gisting met de Martinotti (Charmat) methode: langzame en natuurlijke her-vergisting in drukvaten op 12 – 14 °C en een korte rijping “sur lie” om het fruit te conserveren.

Deze topper wordt gemaakt van de Glera druif welke dezelfde is als de Prosecco druif. De Prosecco druif bestaat sinds 2010 niet meer omdat je op druivennamen geen merkrecht kan aanvragen. Sindsdien wordt alle Prosecco wijn gemaakt van minimaal 85% Glera druiven.

Deze prosecco is strogeel van kleur met een groene reflectie in het glas en geeft een fijne mousse. Een delicate noot van versgebakken brood dient zich als eerste aan in de neus gevolgd door appel, peer en perzik. Daarnaast een verfijnde impressie van rozenblaadje en acacia bloesem. Het frisse palet is soepel en rond, gecomplimenteerd door merkbare frisheid van citrus. Fijne balans, delicaat en nu drinkbaar.

  • Ideaal als aperitief maar combineert ook goed met vis, schaal- en schelpdieren en mosselen. Ook een goede begeleider van desserts op roombasis en vers fruit.
  • Serveertemperatuur 5-7 graden Celsius.
  • Een top DOCG Prosecco in een opvallend mooie fles zowel van inhoud als het uiterlijk!

Bepin De Eto Prosecco Superiore Spumante Millesimato DOCG Valdobbiadene

12,95 incl. btw

Deze Bepin de Eto is echt een top prossecco. De druiven groeien in het hart van de Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG, op de hellingen van de eerste heuvels die uiteindelijk de Dolomieten vormen, in het noordelijke deel van de provincie Treviso. Eerste gisting op 20 °C gevolgd door een tweede gisting met de Martinotti (Charmat) methode: langzame en natuurlijke her-vergisting in drukvaten op 12 – 14 °C en een korte rijping “sur lie” om het fruit te conserveren.

Deze topper wordt gemaakt van de Glera druif welke dezelfde is als de Prosecco druif. De Prosecco druif bestaat sinds 2010 niet meer omdat je op druivennamen geen merkrecht kan aanvragen. Sindsdien wordt alle Prosecco wijn gemaakt van minimaal 85% Glera druiven.

Deze prosecco is strogeel van kleur met een groene reflectie in het glas en geeft een fijne mousse. Een delicate noot van versgebakken brood dient zich als eerste aan in de neus gevolgd door appel, peer en perzik. Daarnaast een verfijnde impressie van rozenblaadje en acacia bloesem. Het frisse palet is soepel en rond, gecomplimenteerd door merkbare frisheid van citrus. Fijne balans, delicaat en nu drinkbaar.

  • Ideaal als aperitief maar combineert ook goed met vis, schaal- en schelpdieren en mosselen. Ook een goede begeleider van desserts op roombasis en vers fruit.
  • Serveertemperatuur 5-7 graden Celsius.
  • Een top DOCG Prosecco in een opvallend mooie fles zowel van inhoud als het uiterlijk!

Bereich Bernkastel Qualitätswein LTR

4,50 incl. btw

Bereich Bernkastel Qualitätswein is van Gebr. Steffen. Dit is een familie bedrijf dat gevestigd is in Trittenheim am Mosel. Ze bezitten veel eigen wijngaarden maar kopen ook druiven in.

Rijp wit fruit voert de boventoon in dit glas, aantrekkelijk zoetje met een frisse afdronk.

Gemaakt van de Müller Thurgau, Silvaner druiven.

  • Serveertemperatuur 8-10 graden Celsius.
  • Lekker als aperitief en bij salades.

Bergsig Cabernet Sauvignon

11,20 incl. btw

Bergsig Cabernet Sauvignon heeft een mooie robijnrode kleur. In de geur tonen van zwart fruit zoals cassis en aangename hout aroma’s. De smaak is compact en vlezig met een fijne tannine structuur. Een lekkere en sappige afdronk.

Deze wijn is gemaakt van 100% Cabernet Sauvignon druiven en heeft gerijpt in eiken houten vaten.

Bergsig Cabernet Sauvignon wordt gemaakt op Bergsig Estate in Breede River Valley, een van de grotere wijnhuizen in Zuid-Afrika.

  • Deze wijn is lekker bij gebraden rundsvlees, stoofpot en geroosterde lamskoteletten.
  • Drink deze wijn op een temperatuur van 16-18°C.

Bergsig Chardonnay Barrel Fermented

10,35 incl. btw

Bergsig Barrel Fermented Chardonnay is een zeer fruitige op hout gerijpte Chardonnay. De wijn ruikt naar citroen, limoen. Een zeer mooie en zuivere wijn.

Deze wijn is gemaakt van 100% Chardonnay druiven en heeft gerijpt in eiken houten vaten.

Deze hout gerijpte Chardonnay wordt gemaakt op Bergsig Estate in Breede River Valley, een van de grotere wijnhuizen in Zuid-Afrika.

  • Deze wijn is lekker bij visgerechten (met saus), schaal en schelpdieren, wit vlees en gevogelte.
  • Drink deze wijn op een temperatuur van 10-12°C.